Ontvang 25 JAAR ALL-IN GARANTIE

Op zoek naar een zonne-installatie maar niet helemaal overtuigd? Dan hebben wij de troef zodat u met zekerheid de investering kan wagen! Met onze ervaring, zijn wij ervan overtuigd dat we ook u kunnen helpen!

aftertitle
Zonnepanelen laten plaatsen met de juiste installateur kan veel meer betekenen dan enkel een besparing op uw energiefactuur. Vlaanderen Groen helpt u graag verder met al uw vragen en komt vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

EEN OPLOSSING OP MAAT

Onze grootste troef is de tevredenheid van onze klanten. Daarom werken we ook enkel samen met de meest bekende merken die u kunnen garanderen dat u met zonne-energie kan starten met besparen op uw energiefactuur. Door het plaatsen van Panasonic panelen kan u de investering over een periode van 5 jaar terugverdienen, en bovendien kunnen wij u een all-in garantie aanbieden van 25 jaar zodat u optimaal kan genieten van uw zonnepanelen.

STOP VANDAAG MET TEVEEL TE BETALEN

Als extra dienst, helpt ons bedrijf u graag verder met het aanvragen van de gratis lening van de overheid, het optimaliseren van uw E-peil en nog veel meer. Wij geven u graag een woordje uitleg en helpen u bij het invullen van de benodigde documenten zodat u optimaal kan genieten. Wij ontzorgen u met veel plezier.

Vul hieronder ons contactformulier in voor een gratis offerte en vrijblijvend advies. We geven onze kennis graag mee zodat u met een gerust geweten de correcte beslissing kan nemen.