Een team van 10 gedreven, commerciële en technische medewerkers vormt het kloppend hart van ons bedrijf. Allen technisch gecertificeerd, voldoen wij aan alle kwaliteitsnormen en kunnen intussen refereren naar meer dan honderden tevreden klanten. In 2013 opgestart door Steven Mertens en sinds 2017 werken wij onder de bedrijfsnaam Vlaanderen Groen Eco wegens de explosieve groei in de sector. De commerciële benaming bleef behouden. Arne Lievens ( burgerlijk ingenieur ) en Steven Mertens ( bedrijfsmanagement ) zijn daardoor 2 sterke zaakvoerders geworden in het bedrijf. Bovendien informeren we mensen over nuttige energietips waarmee ze op hun dagelijkse uitgaven kunnen besparen. Wij zijn actief in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, en Vlaams Brabant. Vandaag moeten we investeren in hernieuwbare en natuurlijke energiebronnen. Het is al zo vaak vermeld in de media dat onze lucht en bodemkwaliteit steeds minder goed scoren. Wie een beetje aan zichzelf denkt, zal snel kunnen beslissen om groene energie aan te schaffen. Zelf voorzien in uw energie is bovendien een toekomstgerichte investering die uw energiekosten zullen drukken. Investeer nu in uzelf. De beloning volgt. U zo goed mogelijk informeren is voor ons een prioriteit. Vraag ons gerust om meer informatie, wij zijn er om u vooraf goed te informeren en adviseren. Hopelijk heeft u ook even de tijd om sommige zaken op onze website door te nemen; het kan een basis vormen voor uw toekomstige kwalitatieve goed renderende zonnepaneelinstallatie, uw zonneboiler systeem of uw isolatiewerken. Naast een uitgebreid gamma aan infraroodverwarming en pelletkachels, toch de moeite waard om even stil te staan bij deze projecten.

Onze visie

aftertitle
Vlaanderen Groen eco bvba is een sterk groeiend en solvabel installatiebedrijf, met solide groothandel partners en aandeelhouders. Onze missie is het leveren van kwalitatieve, zorgeloze oplossingen voor duurzame energie in huis en kantoor.
Steven Mertens & Arne Lievens
Zaakvoerders

Maak kennis met Vlaanderen Groen Eco met onze voorstellingsvideo!

Onze producten

aftertitle
Vlaanderen Groen Eco bvba geeft zijn klanten de zekerheid dat elk project tot een goed einde wordt gebracht. Onze ervaring en begeleiding in combinatie met kwaliteitsvolle producten geeft u de garantie van een waardevolle investering.

Ontdek NOG MEER projecten op Facebook!

Wat we onze klanten garanderen

aftertitle
Alles in de afgesproken prijs inbegrepen
U weet duidelijk welke materialen men gaat gebruiken
U weet wanneer men komt plaatsen
U krijgt een goede uitleg welke verschillen er zijn in onderdelen, materialen, garanties, premies …

Ontdek onze bekwaamheid!

aftertitle
RESCert certificaat installateur
zonne-energie systemen
Certificaat installateur zonne-energie systemen
Certificaat gevel– en binnenisolatie