AppelmansKellyMet zonnepanelen spaart u het milieu én uw portefeuille. Twee vliegen in één klap!

Schieten de zonnepanelen in uw straat als paddenstoelen uit de grond? Maar hield ú de boot voorlopig nog wat af? Dan is het zeker nog niet te laat om op de kar te springen. Sterker: op dit moment zijn zonnepanelen zelfs een slimme investering. Want nooit eerder kostte groene energie zo weinig geld.

Vlaanderen Groen bvba is de absolute specialist in zonnepanelen. Onze doelstelling? Elke cent uit elke zonnestraal persen – voor ú. We berekenen de opbrengst van uw zonnepanelen volledig vrijblijvend. Zo weet u precies hoeveel kosten én winst u maakt. En milieuvriendelijk? Dat bent u sowieso! De PV-installaties van vandaag de dag zijn “hightech” en renderen minimaal 25 jaar op uw dak met hoge opbrengst resultaten. Dit krijgen wij enkel voor elkaar door weloverwogen keuzes te maken in het aanbod van onze materialen. Door ons continue te verdiepen in de nieuwe technologieën en de daarbij behorende opleidingen te volgen blijven wij een vooruitstrevend bedrijf en onderscheiden wij ons op de markt.

Wij werken met sterke merken om u de garantie te geven van een langdurige waardevolle installatie.

Wij volgen de productie van uw zonnepanelen op afstand. Van zodra uw installatie is verbonden met het internet kunnen wij, en uzelf ook, dagelijks de productie opvolgen. Dat geeft het voordeel dat u een extra controle heeft en bij eventuele vragen kunnen wij u onmiddellijk te woord staan.

Ook op uw dak is het belangrijk van met degelijk montagemateriaal te werken. Bekijk hieronder ons montagesysteem uit Nederland.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van onze klanten :

Familie Demarcke : Klik hier voor monitoring ( Solar Frontier : Zuid – Oost opstelling )

Familie Scheerlinck : Klik hier voor monitoring( LG : Oost – West opstelling )

Haal de laatste technologie in huis met dunne film zonnepanelen:

 

Nieuwbouwprojecten >> met zonnepanelen kan u makkelijk de energienorm halen en financieel voordeel bekomen op uw onroerende voorheffing : Vanaf 1 januari 2013 wordt het financieel voordeel groter, maar tegelijkertijd worden de voorwaarden ook strenger:

  • Korting van 50% op de onroerende voorheffing bij een E-peil van max E50 en dit gedurende 5 jaar (en maximum E40 voor bouwaanvragen vanaf 2014).
  • Korting van 100% op de onroerende voorheffing bij een E-peil van max E30 en dit gedurende 5 jaar.

Wij zijn erkend installateur (registratienummer 239894) door het VEA.  

Industrie >> Het principe van opwekken van elektriciteit met de zonnepanelen is hetzelfde als bij een particuliere woning tot na de omvormer. Aangezien bij industriële installaties ofwel een grote centrale omvormer of meerdere individuele omvormers worden gebruikt verplicht de netbeheerder ons een netontkoppeling bord te plaatsen. Installaties gekeurd vanaf 14 juni 2015: Installaties kleiner dan 10 kW die vanaf 14 juni 2015 gekeurd worden, krijgen geen certificaten meer. Installaties groter dan 10 kW komen nog wel in aanmerking voor certificaten, zij vallen in het systeem met de bandingfactoren en krijgen 93 euro per groenestroomcertificaat. Een overzicht van de bandingfactoren (Klik hier) die gelden vindt u op de website van VREG.