Een team van 10 gedreven, commerciële en technische medewerkers vormt het kloppend hart van ons bedrijf. Allen technisch gecertificeerd, voldoen wij aan alle kwaliteitsnormen en kunnen intussen refereren naar meer dan honderden tevreden klanten. Bovendien informeren we mensen over nuttige energietips waarmee ze op hun dagelijkse uitgaven kunnen besparen. Wij zijn actief in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, en Vlaams Brabant. Vandaag moeten we investeren in hernieuwbare en natuurlijke energiebronnen. Het is al zo vaak vermeld in de media dat onze lucht en bodemkwaliteit steeds minder goed scoren. Wie een beetje aan zichzelf denkt, zal snel kunnen beslissen om groene energie aan te schaffen. Zelf voorzien in uw energie is bovendien een toekomstgerichte investering die uw energiekosten zullen drukken. Investeer nu in uzelf. De beloning volgt. U zo goed mogelijk informeren is voor ons een prioriteit. Vraag ons gerust om meer informatie, wij zijn er om u vooraf goed te informeren en adviseren. Hopelijk heeft u ook even de tijd om sommige zaken op onze website door te nemen; het kan een basis vormen voor uw toekomstige kwalitatieve goed renderende zonnepaneelinstallatie, uw zonneboiler systeem of uw isolatiewerken. Naast een uitgebreid gamma aan infraroodverwarming en pelletkachels, toch de moeite waard om even stil te staan bij deze projecten.

Voorstelling

Vlaanderen Groen bvba is een sterk groeiend en solvabel installatiebedrijf, met solide groothandel partners en aandeelhouders. Onze missie is het leveren van kwalitatieve, zorgeloze oplossingen voor duurzame energie in huis en kantoor.

Zaakvoerder Steven Mertens

Producten

Met zonnepanelen spaart u het milieu én uw portefeuille. Twee vliegen in één klap! Schieten de zonnepanelen in uw straat als paddenstoelen uit de grond? Maar hield ú de boot voorlopig nog wat af?

Pellets, de nieuwe energie van vandaag. Milieubewust en goedkoop. Waarom kiezen voor een pelletkachel? Omwille van de eenvoudige bediening en de snelle en gemakkelijke reiniging!

Wat is infrarood verwarming of stralingsverwarming? Infrarood golven worden gestuurd door de woonruimte in alle richtingen. In tegenstelling tot conventionele verwarmingssystemen, die de lucht verwarmen, zal infrarood verwarming onafhankelijk van de luchtstromen onmiddellijk alle objecten opwarmen.

Een zonneboiler op je dak gebruikt de warmte van de zon, via de vacuümbuizen op je dak, om het tapwater te verwarmen. Het opgewarmde water draagt zijn warmte, via een warmtewisselaar, over aan het leidingwater.

Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Ook in een bestaande woning loont het zeker de moeite om het dak te isoleren. De Vlaamse overheid beveelt een isolatiedikte van 15 cm of meer aan voor daken (indien er voldoende ruimte beschikbaar is).

Vlaanderen Groen geeft zijn klanten de zekerheid dat elk project tot een goed einde wordt gebracht. Onze ervaring en begeleiding in combinatie met kwaliteitsvolle producten geeft u de garantie van een waardevolle investering.

Steven Mertens

Ontdek nog meer projecten op onze Google+ pagina!

Onze klanten krijgen:

  • Alles in de afgesproken prijs inbegrepen.
  • U weet duidelijk welke materialen, panelen, omvormer, montagestukken, … men gaat gebruiken.
  • U weet wanneer men komt plaatsen.
  • U krijgt een goede uitleg welke verschillen er zijn in onderdelen, materialen, garanties, premies …

 

RESCert certificaat installateur zonne-energie systemen : OPVRAGEN KLIK HIER

Certificaat installateur zonne-energie systemen : OPVRAGEN KLIK HIER

Certificaat gevel – en binnenisolatie : OPVRAGEN KLIK HIER